Asti Smooth IP44
Asti Smooth IP44
Asti Smooth IP44

Asti Smooth IP44

Färgtemperatur

Spridningsvinkel

Antalst

Artikelnummer

148440

Lagerstatus

.

520,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Asti Smooth är en genomtänk infälld spotlight / downlight framtagen för professionell användning i miljöer med många brinntimmar, exempelvis hotell, butiker och kontor. Men armaturen passar även i hemmiljöer där man ställer krav på ljuskvalitet och livslängd. IP44-klassad och är därför lämplig i badrum och andra våta och fuktiga miljöer.

Armaturen kan beställas med alla vanliga färgtemperaturer, även dim-to-warm. Dim-to-warm innebär att ljuset, precis som vanliga glödlampor och halogenlampor får en varmare (rödare) färgtemperatur när den dimras. Välj dim-to-warm i miljöer där du vill skapa ett mysigare ljus, exempelvis i kök, badrum och vardagsrum. LED-modulen är utbytbar, när LED-chippet nått sin livslängd behöver du inte byta hela armaturen utan endast LED-modulen. Vi använder bara LED från välkända fabrikat som står för hög kvalitet. Dim-to-warm är bestyckade med COB-LED från SHARP och de med fast färgtemperatur är bestyckade med LED från CREE.

Den optiska linsen som styr ljusets spridningsvinkel är utbytbar. Även när armaturen är monterad kan du byta lins och ändra spridningsvinkeln. Armaturen levereras komplett med dimbart drivdon.

Egenskaper

Mått

Höjd

87 mm

Diameter

86 mm

Håltagning

75 mm

Certifikat och Standarder

IP-klass

IP44

Användningsområden

Ljusreglerbar

Ja

Dimmer gränssnitt

Framkant- Bakkant

Ljusdata

Bestyckning

COB-LED Cree, Sharp (dim-to-warm)

Effekt

2700K, 3000K 4000K - 6W | Dim-to-warm: 7W

Färgtemperatur

2700K - 3000K - 3000K - Dim-to-warm

Spridningsvinkel

15º - 24º - 38º - 60º

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.