Enna Wallwasher
Enna Wallwasher
Enna Wallwasher

Enna Wallwasher

Färgtemperatur

Spridningsvinkel

Antalst

Artikelnummer

148584

Lagerstatus

.

520,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Enna Wallwasher är en genomtänk infälld spotlight / downlight framtagen för professionell användning i miljöer med många brinntimmar, exempelvis hotell, butiker och kontor. Men armaturen passar även i hemmiljöer där man ställer krav på ljuskvalitet och livslängd. IP44-klassad och är därför lämplig i badrum och andra våta och fuktiga miljöer. Enna Wallwasher är framtagen för att ljussättning av väggar och på så sätt få ett rum att kännas större.

Armaturen kan beställas med alla vanliga färgtemperaturer, även dim-to-warm. Dim-to-warm innebär att ljuset, precis som vanliga glödlampor och halogenlampor får en varmare (rödare) färgtemperatur när den dimras. Välj dim-to-warm i miljöer där du vill skapa ett mysigare ljus, exempelvis i kök, badrum och vardagsrum.

LED-modulen är utbytbar, när LED-chippet nått sin livslängd behöver du inte byta hela armaturen utan endast LED-modulen. Vi använder bara LED från välkända fabrikat som står för hög kvalitet. Dim-to-warm är bestyckade med COB-LED från SHARP och de med fast färgtemperatur är bestyckade med LED från CREE.

Den optiska linsen som styr ljusets spridningsvinkel är utbytbar. Även när armaturen är monterad kan du byta lins och ändra spridningsvinkeln

Egenskaper

Mått

Längd

87mm

Bredd

87mm

Höjd

90mm

Håltagning

75x75mm

Certifikat och Standarder

IP-klass

IP44

Användningsområden

Ljusreglerbar

Ja

Dimmer gränssnitt

Framkant- Bakkant

Färg & Material

Material, Armaturhus

Aluminium

Färg

Mattvit

Ljusdata

Bestyckning

COB-LED Cree, Sharp (dim-to-warm)

Effekt

2700K, 3000K 4000K - 6W | Dim-to-warm: 7W

Färgtemperatur

2700K - 3000K - 3000K - Dim-to-warm

Spridningsvinkel

15º - 24º - 38º - 60º

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.