• Fri frakt över 1000 kr
  • Fysisk butik
  • Handla nu, betala senare
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickas det inom kort ut en orderbekräftelse till din e-post. Där finns information om din beställning. Kontrollera alltid din bekräftelse och kontakta info@levellight.se snarast om något känns oklart. 

Vi reserverar oss rätten för prisändringar utan någon förvarning för eventuella felaktiga priser. Om du har köpt en vara till ett felaktigt pris meddelas du om detta och du får tillbaka dina pengar.

Om du önskar ändra en beställning i efterhand kontaktar ni info@levellight.se med din fråga så ser vi om vi kan hjälpa dig! Vid ändringar i order som redan levererats gäller särskilda villkor.

Leverans

När du lagt din beställning hos oss får du en orderbekräftelse skickad till den mejladress du uppgav vid beställningen. Din leverans ordnar vi alltid så snabbt som möjligt. Flera av våra produkter finns på lager för omgående leverans. Beställningsvaror tar normalt 2-4 veckor. Skulle leveranstiden bli längre hör vi alltid av oss.

Hämta vid utlämningsställe
Ditt paket skickas med Postnord och kommer till det utlämningsställe som är närmast din uppgivn adress. När din beställning är redo att hämtas får du ett sms till det mobilnummer som uppgavs vid beställningen. Fanns inget mobilnummer angivet vid beställningen kommer aviseringen istället via brev. 

Fraktkostnad
Vi skickar till adresser inom Sverige till följande priser:
– Ordersumma 1-1000 kr = 150 kr
– Ordersumma över 1000 kr = 0 kr
– Hämta i butik = 0 kr

Dröjsmål i leverans

Även om vi gör vårt yttersta för att leverera det som har blivit beställt i utlovad tid kan det bli fel. Om leveransen dröjer från vad som har utlovats ber vi dig kontakta oss omgående så att vi kan undersöka varför leveransen dröjer. Om du vill annullera en försenad vara, vänligen kontakta kundtjänst. Level Light tar inte ansvar för någon som helst skada som kommit till följd av att en aviserad leveranstid överskridits. Vi kontaktar er om leveransen är försenad och det är viktigt att du erhåller varan inom viss tid.

Lagersaldon

Lagerstatus uppdateras löpande manuellt, och vi reserverar oss för avvikelser. 

Betalning

Handla idag – betala när det passar dig. Hos oss betalar du tryggt och säkert med Klarna. Du kan välja att betala med följande betalmedel:


– Kontokort – Visa, American Express eller Master Card
– Faktura med Klarna
– Delbetalning med Klarna – betala i din egen takt
– Klarna Direkt – betala direkt i kassan med Mobilt BankID
– Direktbetalning via din internetbank.  

Ångerrätt

Du har normalt 14 dagars ångerrätt på varor du köpt i nätbutiken, i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen läs mer under LAGEN OM DISTANSHANDEL. Detta innebär att du har rätt att returnera en vara om du inom 14 dagar efter att du mottagit den meddelar oss om att du vill utnyttja ångerrätten. Du får hela köpesumman tillbaka, men leveranskostnaden för returen står du själv för. För den händelse att varan inte kommer tillbaka i fullgott skick kan Level Light ha rätt att göra ett avdrag för detta vid återbetalningen. 

Varan ska returneras i obruten originalförpackning. Vänligen ange ditt namn och ordernummer. Återbetalning utförs normalt inom 1–5 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar, efter att vi mottagit och godkänt returen. 

Observera att eventuell faktura ska betalas även om du returnerar varan. Återbetalning av ordersumman görs efter godkänd retur. Vänligen kontakta oss innan du returnerar en vara. 

Vid köp av en vara som är specialtillverkad eller på annat sätt anpassad speciellt för dig så gäller inte ångerrätten. Detta kan till exempel vara måttanpassade LED – strips eller om varan tillverkas just för dig. Ångerrätten gäller heller inte fullt ut vid specialbeställda varor, dvs varor med leveranstid längre än två veckor.

Reklamationer

Är det något fel på produkten du fått hem har du rätt att reklamera denna. Börja med att skicka en bild till oss på info@levellight.se så hjälper vi dig vidare. När vi registrerat din reklamation kommer vi så snart som möjligt ersätta dig med en ny vara.

Återbetalning

Återbetalning för en returnerad vara betalas tillbaka till ditt konto inom 30dagar. Om betalningen genomförts via kort så återför vi pengarna till ditt konto eller om du har betalat via Konto så reglerar vi det mot ditt saldo.

Lagen om distanshandel

Level Light följer lagen om distanshandel. Läs mer här.

Företagsuppgifter

Level Light AB, Enebybergsvägen 10A, 182 36 Danderyd

Telefon: 077-177 75 55

e-post: info@levellight.se

Vårt organisationsnummer är 556852-7252

Du kan nå oss helgfria vardagar mellan kl 09:00-17:00 (fre 16:00) 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan

Favoriter(0 artiklar)

Du har ännu inga favoriter